Bună! Bine ai venit pe pagina mea. 🙂

Sunt psihoterapeut și consilier psihologic acreditat de Colegiul Psihologilor din România (CPR) și Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România (APCCR) pentru consilere și psihoterapie cognitiv-comportamentală.

Poți să îmi spui Diana. 🙂 Psihoterapia este cea mai mare pasiune a mea. Am luat decizia de a urma această carieră cu mulți ani în urmă și de atunci am descoperit că psihoterapia este știință, artă și onoare în același timp. Ea înseamnă cunoaștere de sine și echilibru în toate aspectele vieții, dar și asumare și angajament într-o relație comună de colaborare și acceptare necondiționată.

Sunt om și psihoterapeut și îmi doresc să-ți fiu alături în procesul tău de  dezvoltare personală sau vindecare și echilibrare psihologică și emoțională.

Dacă consideri că eu sunt persoana potrivită să te ajut, nu ezita să mă contactezi între orele 10-19 (L-V). Dacă nu sunt disponibilă revin cu un răspuns în maximum 48 de ore!

Lucrez online sau în cabinet în Cluj-Napoca, iar prima ședință este pentru a ne cunoaște, a discuta cadrul terapeutic de desfășuare.

FORMARE ȘI PREGĂTIRE PROFESIONALĂ:

Psihoterapeut

Psihoterapeut